Nejnovější recenze ze sekce Hmoždinky natloukací
poškozená krabička
- kvalitní materiál
- je to jen na malé profily
- Dobrý poměr kvality a ceny.
- Dobrý poměr kvality a ceny.
- Nízká cena
- Na výlisku není údaj o rozsahu průměrů vrutů, pro který je hmoždinka určena. Tento údaj nemá ani výrobce na svém webu.
- velmi vhodná souprava
Podle obrázků jsem očekával solidní držák na rohy z prken, ale "cosi plastového s pružinkou" mě neoslovilo. Budu to vracet.
PARKSIDE Univerzální pomůcka pro hmoždinky / Sada upínáků, 2dílná (univerzální pomůcka pro hmoždinky)
Zatím jen pokus ale vše šlo jak má.Svrtání dírek na týbla aby byli v obou deskách stejně daleko je s tímto přípravkem velice jednoduché.
Rychlost
Musím obchod doporučit. I přes současnou situaci měl spoustu věcí skladem, co neměli a měl jsem objednáné mi po domluvě neposlali, peníze jsem dostal zpět, svižně.
- Prodloužené hmoždinky, dobře se s nimy pracuje, subjektivně jsou velmi příjemné při práci a vyvolávají dojem, že budou ve zdi velmi dobře držet.
OK.
Nevím.
- Nemusím se s tím zdržovat a vyrábět si ji.
- Celkem slušné zpracování vhodné i na designový nábytek.
Splní svůj účel a neudělají ostudu.
Jednoduchá instalace a vysoká pevnost v sádrokartonu
SKVĚLÉ,ŽE NEBYLO NUTNÉ SHÁNĚT JINOU TOALETNÍ ŽIDLIČKU PŮVODNÍ LOŽISKA POSTUPNĚ ZAKRYLY NÁVALY RZI NEZABÍRALO ANI PROSTŘÍKÁNÍ WD A NAMAZÁNÍ ČERVENOU VAZELÍNOU