Nejnovější recenze ze sekce Hmoždinky natloukací
- Skvěle se utahuji v dutych cihlach
- dobra cena
Velmi dobré již zakupuji podruhe naprosta spokojenost
- Strká se do osmičky díry
- Neumí řídit městskou hromadnou dopravou
PARKSIDE Značkovací vodováha / Pomůcka na hmoždinky / Sada úhelníků / Pomůcka na řezání úhlů (sada úhelníků, 2dílná)
- velmi tenký materiál
Už jsem objednával bomba dobrá cena dík
Za me nefunkcni. Vrtal jsem do cihly otvor dle navodu. Dodane srouby se v hmozdince zacaly protacet (hmozdinka se nedotahla na vrut, jak to delaji hmozdinky Fisher). Po zatizeni, ne vyssim nez doporucuje vyrobce, se hmozdinky vytahly ze zdi. Volil jsem tuto vyriantu kvuli malemu baleni a dobre cene. Priste si radsi priplatim za vetsi baleni kvalitnejsich hmozdinek. Lecine je dvakrat placene…
- kvalita nic moc, mekky material
- nabylo to nabrouseny
da se s tim pracovat, ale neni to moc dobry nastroj, nicmene to odpovida Lidlu, t.j. nic moc kvalita za temer odpovidajici cenu
Použito pro zavěšení lustru do betonového stropu. Hmoždinka drží opravdu výborně.
- Kvalita
OK
Ok.
- Vše Ok
dobré - funkční
Už druhá sada úhelníků Parkside má špatně nastavený pravý úhel, ten je potřeba dodatečně zkalibrovat podle přesného profesionálního úhelníku, pokud takový máte po ruce. Kalibraci umožnují šrouby na úhelnících.
Hmoždinka do sádrokartonu Fischer GKM 8x31 se šroubem, balení 6 ks
Přidáno: 25. září 2024
(naposledy upraveno 25. září 2024)
Zakoupeno v HORNBACH BAUMARKT
- Snadnější montáž.
PARKSIDE Značkovací vodováha / Pomůcka na hmoždinky / Sada úhelníků / Pomůcka na řezání úhlů (sada úhelníků, 3dílná)
;-)
Cena
Super hmoždinky. Jiné nepoužívám.
- Levné
- provedení